امروزه تجارت و صادرات با استفاده از انواع کشنده وارداتی، حمل و نقل و باربری را نسبت به گذشته بسیار آسان تر کرده است. تعیین قیمت روز در خرید و فروش این کشنده ها، به سال تولید، برند و مدل آن ها و دسته دوم یا صفر بودن کشنده بستگی دارد.
حمل و نقل در جاده ها، توسط خودرو های سنگین مثل کامیون ها، تریلی ها و کشنده های مختلف صورت می گیرد. در صورت ناکارآمدی و اختلال در سیستم حمل و نقل باری سنگین، اقتصاد آن کشور فلج شده و آسیب های بسیاری، از جمله افزایش قیمت برخی اقلام به دلیل کمبود، به وجود می آید و برخی صنایع، به علت نرسیدن کالا ها و مواد اولیه، تا مرز تعطیلی پیش خواهند رفت.
تجارت کشنده وارداتی
در سال های گذشته، به دلیل وجود تحریم ها علیه صنعت و تجارت کشور، تولید و تجارت ماشین های سنگین با مشکل رو به رو شده که وجود انواع کشنده وارداتی، این مسئله را تا حد زیادی بر طرف کرده است.
کامیون ها نوعی از ماشین آلات سنگین به حساب می آیند، که کار عمده ی آن ها جابجایی و حمل و نقل است و بر طبق قدرت، روش های تخلیه ی بار، نوع چرخ، حجم میزان بار حمل شونده و… تقسیم بندی می شوند. کامیون ها انواع مختلفی دارند که عبارت اند از:
خاور یا کامیونت: کامیون های کوچک باری هستند که اغلب برای بار های کم وزن استفاده می شوند.
ون مخصوص باربری: این وسیله، دارای یک اتاق بار با دو محفظه ی جداگانه و یک اتاق راننده می باشد که بر روی یک شاستی بنا شده است.
کامیون مخلوط کن: در این مدل کامیون، بخش بار آن دارای دستگاه مخلوط کن و یک مخزن گردان می باشد که برای مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده ی بتون و حمل آن، به کار برده می شود.
کامیون تک محور: به این کامیون ها کامیون شش چرخ و کامیون تک نیز گفته می شود که در بخش انتهای خود، فقط یک محور دارند. همچنین ظرفیت حمل آن ها ده تن است.
کامیون جفت محور: این نوع کامیون ها در قسمت انتهای خود دو محور دارند و ظرفیت حمل بار آن ها نیز تا پانزده تن می رسد.
بوژی: بوژی یا هزار چرخ، واگن هایی با محور های مناسب هستند که برای حمل و نقل های بسیار سنگین، برای کاهش بار بر روی جاده مورد استفاده قرار می گیرند.
کامیون تانکر: کامیونی که قسمت بار آن شبیه مخزن بسته و برای حمل انواع مایعات، ساخته شده است.
کامیون تیغه دار: کامیونی است که قسمت بار آن، با تیغه ی طولی به دو نیمه ی مساوی تقسیم شده است.
کامیون یخچال دار: کامیون سقف داری است که دارای تجهیزات سرد کننده در بخش بار می باشد.
کامیون کفی: کامیونی است که قسمت بار آن دیواره ندارد و در اکثر موارد، برای حمل خودرو های سنگین و دستگاه های راه سازی استفاده می شود.
کامیون کمپرسی: این کامیون دارای یک اتاق می باشد، که تخلیه ی بار آن توسط دستگاه کمپرس انجام می شود.
کامیون سقف دار: در این کامیون، قسمت بار آن به صورت سر پوشیده ساخته شده است.
کشنده: وسیله ای در حمل و نقل می باشد، که یدک یا نیمه یدک را همراه خود کشیده و به حرکت در می آورد. از این کشنده ها برای حمل انواع کانکس، کانتینر، کفی و غیره استفاده می شود.
صادرات کشنده وارداتی
در بسیاری از کشور ها از جمله ایران، صادرات توسط کشنده وارداتی به نقاط دیگر جهان مثل اروپا نیز، صورت می گیرد.
ارسال بار زمینی به کشور های مختلف، به وسیله ی کشنده های باری مجهز مانند تریلی و کامیون انجام می شود. حمل زمینی بار، مزایای زیادی از نظر مدت زمان ارسال بار و هزینه نهایی دارد. به همین دلیل بسیاری از بازرگانان یا شرکت های تجاری، صادرات کالا از این طریق را انتخاب می کنند.
قیمت خرید کشنده وارداتی
اگر به شغل باربری و حمل و نقل علاقه مند هستید و به دنبال تهیه وسیله ای با قیمت و کیفیت مناسب می باشید، خرید کشنده وارداتی بهترین گزینه برای این کار می باشد.
راننده ی کامیون بودن، شرایط منحصر به فرد و ویژگی های خاص خود را دارد. یک راننده کامیون، در ابتدا باید گواهینامه ی پایه یک رانندگی ماشین سنگین را داشته باشد. علاوه بر آن، باید از وضعیت جسمی و روحی مناسب و هوشیاری بالا برخوردار باشد. راننده کامیون باید مورد اعتماد و مسئولیت پذیر باشد، به نحوی که طبق همان زمان بندی که تعیین شده، حمل و نقل را انجام دهد.
با توجه به اینکه رانندگان کامیون بیشتر وقت خود را در جاده ها می گذرانند، باید اطلاعات فنی در خصوص مکانیک خودرو و تعمیر آن داشته باشند، تا هنگام بروز مشکل بتوانند آن را برطرف کنند. همچنین یک راننده کامیون موفق، باید مجوز و گواهینامه ی رانندگی تجاری داشته باشد.
فروش روز کشنده وارداتی
همان طور که می دانید شرکت های تولیدی برای فروش و درآمد بیشتر، باید محصولات خود را به قیمت روز به شهر ها و کشور های دیگر ارسال کنند. استفاده از کشنده وارداتی، باعث می شود تا این کار با سرعت بیشتری انجام گیرد و وقت کمتری صرف شود. همچنین این نوع حمل و نقل از نظر تاخیر های پیش بینی نشده قابل اعتماد ترین روش می باشد.
از ویژگی های مهم کشنده های مختلف، این است که می توانند در شرایط آب و هوایی مختلف و انواع تغییرات فصلی، در همه ی جاده ها تردد کنند.
قیمت کشنده وارداتی امروز
از گذشته تا به امروز، حمل و نقل و باربری با کامیون به دلیل قیمت مناسب، پرکاربردترین روش ارسال بار محسوب می شود و نیز پیش بینی می شود حمل و نقل با کشنده وارداتی، روش غالب باربری در سال های آینده باقی بماند.
در هر کشوری بخش حمل و نقل، از مهم ترین اجزای نظام اقتصادی آن کشور است و بسیار به پیشرفت و توسعه ی آن کشور کمک می کند. حمل و نقل جاده ای، یکی از کارآمدترین راه های موجود در سیستم باربری هر کشور می باشد. این نوع حمل و نقل نسبت به سایر روش های دیگر، مزایای بیشتری دارد. این مزایا عبارت اند از: امکان تحویل خدمات یا محصول از درب انبار به درب انبار دیگر، طی کردن آسان و سریع مسیر ها با امنیت بالا و بدون مزاحمت، هزینه ی کمتر، سرعت بالاتر، مناسب برای مسافت های کوتاه و… .
خوب است بدانید، داشتن ماشین های سنگین نیز همانند سایر شغل ها سختی ها و مشکلات خاص خود را دارد، اما از آن جا که درآمد بالا و آینده ی شغلی بسیار خوبی دارد، می تواند افراد زیادی را به این کار علاقه مند کند. برای اینکه در این شغل پیشرفت کنید، داشتن یک کشنده با کیفیت و دارای موتوری قدرتمند از اصلی ترین ابزار این کار می باشد.
شما می توانید با مراجعه به مجموعه ی ما که زیر نظر متخصصین با تجربه اداره می شود، بهترین و مرغوب ترین انواع کشنده وارداتی را با قیمت مناسب خریداری کنید و با اطمینان خاطر به دل جاده ها بزنید.
2 دیدگاه دربارهٔ «تجارت و صادرات کشنده وارداتی + قیمت خرید و فروش روز»
سلام قیمت چند
باسلام و عرض ادب
برای خریدافهاش ۴۲۰ و۴۶۰ با تحویل ۴۵ روز حدودا قیمت چند؟و نحوه قرادادوپرداخت و تضمین تحویل به چه نحوه ایست ممنون.